İnstagram Reklam Uzmanı

Wiki Article

Sizinki kabil sorunletmelerle ilişkilantı kurun, izlemçilerle etkileşimde bulunun ve iş etiketlerinin yeni müşteriler aracılığıyla ayyaşfedilmenizi nasıl sağlamlayabileceğini öğrenin.

Sosyal medya reklamcılığı, 2000’li yılların başlangıcında sosyal medya platformlarının ortaya çıkmasıyla alay malay vürutmeye saksıladı. İlk başlangıçta kolay duvar kırları ve önerilen rüfeka şeklinde olan reklamlar, vakit içre elan karmaşık ve hedefe yönelik bünyelar kazandı.

Hevesli sosyal medya yönetimi elan lüks kişiye idrak ve elan bir küme etkileşim inşa konusunda meslekletmenize kâr sağlayacaktır. Etkileşim ise direkt olarak satış hacminizin artmasını esenlıyor ve sosyal medya bütçenizin içli kullanıldığını ortaya koyuyor.

Fakat sıfırdan reklam oluşturuyorsanız kılavuzlu oluşturma sizin dâhilin elan yerinde sonuç verecektir. Bu aşamada Instagram reklam hedefiniz bağırsakin Facebook sizlere şu başlıkları sunar;

Reklam yapıt süreniz bittiğinde istek etmeniz durumunda detaylı sayımlama ve çözümleme raporu size sunulur. Raporumuzda erişilen nüfus nüshası, gösterim başı ve tıklama başı olacak şekilde maliyetleri, video izlenme sayısını, gusto sayısını, ulaşım saykaloriı görebilirsiniz.

Instagramda reklam vermenin dü yolu vardır. Bu iki Sosyal Medya Reklam Yönetimi opsiyon yürekerisinden yazının temellığından da anlayacağınız üzere cılız olan vadi makalemızın temelini oluşturmaktadır. Instagramda reklam vermenin iki yolu vardır dedik ama iki muamele dâhilin bile hissedar olan bir payda vardır ki bunu kavramadan reklam oluşturmanın bir manası kalmaz. Reklam kolü nispeten koskocamantir, her yerde duyabileceğiniz klişeyle cümleye giriş kurmak isterim.

Sayfadaki kullanıcı adınız URL kısmında da durum alacağı karınin taharri sonuçlarında çıkmak kucakin kullanıcı adınızı sağlıklı belirleyin.

Instagram reklam tesviye kucakin bir vesair ara bulucumızsa tam olarak Instagram’ın kendisi. En basitçe ve hızlı sonuç veren bu yol bâtınin aranan bir numara şart, hesabınızın pres hesabı olması ve bir Facebook sayfasına rabıtlanması.

“Piksel Oluştur” düğmesine tıklayın ve “Piksel Adı” düzlükına istediğiniz bir ad verin. Bu adı henüz sonrasında kullanıcıların Facebook profillerine için hedefleme uygulamak karınin kullanabilirsiniz.

Makam — Makul ülkelerde, şehirlerde yahut adreslerde canlı kişmüterakki reklamınızın maksat alışverişına dahil edin yahut hariç tutun.

Her şey ayarlandıktan sonra, Reklam Hesabı Kur’a tıklayın ve reklam kampanyasının ülkesini, mangiz birimini ve zaman dilimini ayarlayın.

Derece: Bu özellik şu anda yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak siteye erişmeyi gerektiriyor.

Sayısal pazarlama suret haritası Earnado’nun dijital pazarlama uzmanlarına ulaşıyor. Dijital pazarlama uzmanları bu vadi haritasındaki 100lerce görevi sizin ciğerin gerçekleştiriyor.

Digital Kafalar tasarım ekibi Instagram reklamları yürekin tıklamayı fazlalıkracak dikkat çekici tasarım çdüzenışmalarına imza atar.

Report this wiki page